Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Coneix els nostres tutors i tutores

CAP Comte Borrell

                      

              

Tutors de Medicina

    

Tutores Mf Borrell 23
      

 

Olga Barba Avila

Referent en patologia relacionada amb el VIH, coordinant-se amb referents d'altres centres del territori AISBE sobre aquesta patologia. Membre de la Comissió de Farmàcia del CAP per fer una prescripció adequada i de qualitat pels pacients.

    

     

Imma Garrell Lluís

Metgessa de família i comunitària i tutora de la unitat docent. 

A més de l'assistència, està molt interessada en l'oncologia. Participa en el grup de treball de la CAMFiC sobre Càncer i treballa en diferents projectes amb el servei d'Oncologia de l'Hospital Clínic per apropar el pacient oncològic a l'Atenció Primària.

   

    

Zoe Herreras Perez

Metgessa de família i comunitària, per ella, el pilar mèdic fonamental de la salut de les persones, de la comunitat i de la població. Combina atenció a la salut i la malaltia; es capaç de prevenir, guarir, resoldre i acompanyar.

Principalmentes es dedica a la consulta, l'atenció domiciliària i de final de vida i a les activitats comunitàries. Interessada en l'innovació clínica i tecnològica, en la atenció mèdica i en l'aproximació dels nivells assistencials (Hospital-Primària-Socio Sanitaris) pel benefici del pacient. Participa en projectes d’investigació de qualitat, imprescindibles en el desenvolupament de l’Atenció Primària.

    

     

Núria López Batet

Metgessa de família i comunitària del CAP Comte Borrell. Membre del grup clínic de Cardiologia de l'AISBE. Membre de la comissió de gestió de la demanda aguda del CAP Comte Borrell. Referent en reanimació cardiopulmonar del CAP Comte Borrell. 

   

    

Laia Montañola Pujol

Metgessa de família i comunitària al CAP Comte Borrell, resident d'aquesta mateixa Unitat Docent Clínic-Maternitat. Referent en cronicitat i participa en l'equip que impulsa el projecte Planifi.cat en aquest centre. A més a més, paparticipa en formació, docència i recerca. Compromís per ajudar als residents a desenvolupar les seves habilitats clíniques i tècniques per afrontar amb èxit la seva formació i convertir-se en professionals excel·lents.

    

    

Carme Pitarch Nacher

Metgessa de família i comunitària al CAP Comte Borrell des de 2018. Formo part del Grup de Comunitària. Interessada en la recerca i la formació continuada, especialment als àmbits de la Salut Mental, la patologia digestiva i el risc cardiovascular.

    

            

Emma Magraner Oliver

Metgessa de família i comunitària del CAP Comte Borrell. Va acabar la residència en aquesta Unitat Docent l'any 2012. Metgessa referent de la Comissió de Qualitat i Seguretat del pacient del CAP Comte Borrell. Membre de la Comissió de Cronicitat amb relació a la Hipertensió de CAP Comte Borrell. Participació activa en formació, docència i recerca.

    

Nuria Sánchez Ruano

Metgessa de família i comunitàri al Consorci d’Atenció Primària de Salut de Barcelona Esquerra (CAPSBE). És coordinadora docent i tutora MIR a CAP Comte Borrell i co-coordinadora del grup de treball de comitè clínic Pneumologia de l'Àrea Integral de Salut de Barcelona Esquerra (AISBE).

Membre de el Grup de respiratori d’ Atenció primària GRAP, SEMFYC, i CAMFiC, ha participat en múltiples activitats com a docent tant a nivell de la Unitat Docent Clínic-Maternitat (Tallers de habilitades pràctiques...) com a ponent en cursos i jornades acreditats de la CAMFIC, SEMFYC i en jornades compartides de l'ASIBE - Aula clínic (Actualització en Asma, MPOC, Broquiectasis, SAHS, Fibrosis pulmonar, Taller d'inhaladors, Interpretació d'espirometries entre d'altres).

És coautora en diverses guies i llibres de pràctica clínica (Guia pràctica per a l'ús de l'asma (CAMFIC), Eines de el pacient amb MPOC (CAMFIC), Guia per a la realització i interpretació de la espirometria (CAMFIC), Guia pràctica per el maneig de la rinitis no infecciosa (CAMFIC), Educació Sanitària a Asma-SEMFYC, Guia Asma -GRAP, etc.) Ha realitzat múltiples comunicacions a congressos tant nacionals com internacionals i publicació d'articles principalment en el camp de la patologia respiratòria.

      

             

Tutores d'Infermeria

   Tutores Inf Borrell 23 

 

         

Cristina Colungo Francia

Infermera en atenció primària des del 2001 i tutora des del 2014, considera que és una oportunitat  molt enriquidora a nivell professional el poder acompanyar a les infermeres en la seva especialització.

Creu en el rol i en les competències assistencials d'infermeria per a la gestió de la cronicitat i l'activitat comunitària, promoure nous projectes d'investigació  que aportin evidencia i/o innovació, i en el desenvolupament de les capacitats docents. Infermera de pràctica avançada en la atenció especialitzada en diabetis des del 2016 i membre del Comitè de recerca en representació d'infermeria en CAP Comte Borrell des del 2014.

     

          

Maria José Gordillo Garcia

Infermera d’atenció primària i tècnica de marxa nòrdica per l’Escola Catalana de l’esport i la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). Defineix la seva feina d'infermera com la comunicació en salut i per a la salut, la població té la paraula i ella arriba a un acord per a prevenir, promocionar, cuidar o rehabilitar la salut. Lidera amb valors i humilitat els seus projectes i es considera una entusiasta de la vida.  

         

          

Eva Martínez Castellón

Infermera de Salut Comunitària, forma part de l'equip del CAP Comte Borrell des del 2001. Ha estat en la Unitat D'ATDOM ,Infermera d'Enllaç i Infermera Gestora de Casos de pacients complex. Anteriorment, havia treballat en l'àmbit hospitalari principalment en Hospital Clínic: Unitat d'UCIES i UCI.
Li agrada la seva trajectòria en Atenció Primària, ja que és on realment es fa el seguiment del pacient en totes les seves vessants, des que neix fins als seus últims dies.
Li agrada practicar esport, caminar, gaudir de la natura i formar-se tant en l'àmbit personal com el professional.

    

    

Silvia Porcar León

Infermera amb més de 25 anys d'experiència, a l'Atenció Primària des del 2005. Entusiasta i amb vocació, creu en el treball multidisciplinar.

Dos reptes importants en la seva carrera professional són acompanyar a les EIR en la seva especialització i ajudar a estimar la professió.

 

 

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat