Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Jornada Portes Obertes

 

Save the date

    

    

El passat 31 de març vam realitzar la Jornada de portes obertes virtual, on vam presentar la nostra Unitat Docent i vàrem facilitar informació directa dels professionals amb què els nostres residents mantenen un contacte més estret durant el període de residència, és a dir, els tutors i altres companys residents.


Si us vau perdre les dues sessions, les podeu recuperar seguint els següents enllaços:

 

Si ho necessites, també pots contactar directament amb la Unitat Docent. Et facilitarem de manera personalitzada la informació que necessites i et posarem en contacte amb els nostres tutors i residents.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

El pasado 31 de marzo realizamos la Jornada de puertas abiertas virtual, en la que presentamos nuestra unidad docente y facilitamos información directa de los profesionales con los que nuestros residentes mantienen un contacto más estrecho durante su periodo de residencia, es decir, tutores y otros compañeros residentes.


Si os perdísteis las dos sesiones, las podéis recuperar siguiendo los siguientes enlaces:

 

Si no necesitas, también puedes ponerte en contacto directamente con la Unidad Docente. Te facilitaremos de manera personalizada la información que necesites y os pondremos con contacto con nuestros tutores y residentes.

 

 

 

 

Dades de contacte / Datos de contacto

 

contacte

 

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat